Nieuws

Nieuws uit de IT-sector in het algemeen en over Denk IT in het bijzonder, vind je op deze pagina. 

5 argumenten om je server te upgraden

In juli van dit jaar beëdindigt Microsoft de ondersteuning voor Windows Server 2003 en Windows Small Business Server. Om je kosten te verlagen en je gegevens te beschermen kan je beter overstappen naar Windows Server 2012 R2. Lees verder en ontdek 5 tips om je finaal over de streep te trekken

Lees meer

Opmars 'nieuw' virus!

We werden deze week al enkele malen geconfronteerd met een nieuw virus die in omloop is. Deze komt meestal toe in de vorm van een e-mail, meer bepaald met een Word of PDF document als bijlage. Deze mail kan van een vreemd emailadres komen, maar komt ook soms van een intern adres zoals bijvoorbeeld 'scanner@uwdomein.be'. Hierdoor lijkt deze mail op het eerst zicht legitiem.

Lees meer

Slimmer werken met Outlook

Zelfs als je denkt alle trucjes voor een vlotter gebruik van Outlook onder de knie te hebben, dan bestaan er nog altijd onbekende shortcuts die niet alleen het werk een stuk aangenamer maken, maar ook de productiviteit helpen verhogen.

Lees meer

Ransonware gevaar blijft bestaan

We krijgen deze week terug elke dag meldingen van een nieuw type ransonware de mailboxen van onze klanten overspoelt.

Lees meer

Het grootste gevaar komt van binnenuit!

66% van de Europese bedrijven werd het voorbije jaar geconfronteerd met een (poging tot) diefstal van data. Hierdoor wil de Europese Commissie beginnen met gigantische investeringen in cyberveiligheid. Dit is geen kwestie van firewalls, maar eerder van het beschermen van zwakke plekken.

Lees meer