5 argumenten om je server te upgraden

In juli van dit jaar beĂ«dindigt Microsoft de ondersteuning voor Windows Server 2003 en Windows Small Business Server. Om je kosten te verlagen en je gegevens te beschermen kan je beter nu al overstappen naar Windows Server 2012 R2. Nog twijfels? Lees dan onderstaande argumenten waarom deze twijfels ongegrond zijn.

 

mogelijkheden met Windows Server 2012

 

 

1. Geen updates & ondersteuning meer voor Windows Server 2003
In 2013 waren er 37 kritische updates voor Windows Server 2003. Vanaf juni zijn er geen nieuwe updates voor Windows Server 2003 en Windows Small Business Server 2003. Dit houdt in dat Microsoft volgende zaken niet meer zal aanbieden: beveiligingsupdates, non-security hotfixes, gratis of betaalde ondersteuningsopties en online updates van technische content.
   
2. Zorg voor je veiligheid
Producten die Microsoft niet niet langer ondersteunt, kunnen sneller doelwit worden van cyberaanvallen. Je bedrijf loopt dan meer risico. Een moderne server geeft je de zekerheid dat je gegevens beschermd zijn bij onverwachte gebeurtenissen zoals een vermist mobiel apparaat of een natuurramp. Met de moderne server kent je bedrijf geen oponthoud.
   
3. Laat je business verder draaien
Bedrijven zullen al maar meer moeite ondervinden om betalingen via niet langer gesupporteerde software te laten lopen. De kans bestaat ook dat jouw bedrijf niet zal slagen voor audits als je deze blijft gebruiken.
   
4. Laat de kosten niet oplopen
Een beveiligingslek kost een bedrijf gemiddeld 37 500 EUR. Werken met niet langer gesupporteerde software en verouderde hardware kost je meer dan upgraden naar een modern technologieplatform. Verlaag je kapitaalkosten en maximaliseer je IT-investeringen met een moderne server. Zo geniet je van schaalbare gegevensopslag en ondersteuning voor je groeiende bedrijfstoepassingen.
   
5. Nu investeren met het oog op morgen
Betere prestaties, eenvoudiger beheer, betaalbaardere opslagmogelijkheden. Windows Server 2012 R2 is ontworpen met de wensen van de moderne kmo in het achterhoofd.
   

Wens je na het lezen van deze tips meer informatie omtrent een upgrade van jullie server? Klik dan vlug op de rode knop.

 

Kom samen met ons tot de beste oplossing voor uw server!

 

bron: Microsoft.be