Over ons

In 2004 raken Dieter en Kenny toevallig aan de praat tijdens een opleiding bij Microsoft. Maar toeval bestaat duidelijk niet, want professioneel en persoonlijk klikte het meteen. Korte tijd later was denk IT een feit.

Mathias richt in 2007 Matcom op. In het begin richtte Matcom zich voornamelijk op printoplossingen en algemene IT ondersteuning, maar al snel lag de focus op het aanbieden van totale IT-oplossingen.

In 2015 kruisen de wegen van denk IT en Matcom. Beide bedrijven besluiten om de krachten te bundelen en één jaar later fuseren ze.  

Vandaag is denk IT een gerespecteerde partner voor heel wat KMO’s. Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal, want achter ieder bedrijf staan mensen en iedere mens is uniek. 

IT oplossingen mogen geen kost zijn, maar een instrument om uw bedrijf meer rendabel te maken. Daarom zoeken we bij denk IT steeds naar een oplossing op maat voor uw bedrijf. Dit doen we met een team van gemotiveerde en hoog gekwalificeerde IT-medewerkers. Deze gebundelde kennis garandeert u een duurzame, flexibele en gerichte dienstverlening. U kunt ook steeds vertrouwen op een uitgebreid palet aan diensten.

Overtuig uzelf en contacteer ons vandaag nog voor een afspraak. We leren u en uw bedrijf graag beter kennen.

Mathias Coryn, Dieter Haspeslagh en Kenny Casier