Venice

Boekhouden wordt een plezier!

Met de business software UNIT4 Venice voert u uw boekhouding, facturatie en klantenbeheer met een glimlach! De handige functionaliteiten van Venice zorgen voor administratieve vereenvoudiging zodat u snel en efficiënt uw boekhouding, facturatie, voorraden en contacten bijhoudt. De dagelijkse input is geautomatiseerd. Analyses en rapporten maakt u met een muisklik. Uiteraard voldoet de business software Venice aan de laatste wet- en regelgeving!

UNIT4 C-Logic bundelt zijn vakkennis in de volledig geoptimaliseerde business software Venice. Het voeren van de dubbele boekhouding, het opstellen van aan- en verkoopdocumenten (offertes, bestellingen, leveringen en facturen) en het bijhouden en waarderen van de voorraad verloopt moeiteloos dankzij ons boekhoudprogramma en betrouwbare voorraad- en facturatiesoftware. Ook de opvolging van projecten, de communicatie met uw klanten, leveranciers en prospecten gaat uitstekend dankzij de CRM-toepassing Contactenbeheer. 

Wie business software maakt, moet verder kijken dan vandaag. Bedrijven zijn gebaat bij stabiliteit en de software moet klaar zijn voor de veranderingen van morgen. ‘Embracing Change’ is niet zomaar een visie. Wij spelen in op veranderende bedrijfsbehoeften en zorgen voor kwalitatieve en innovatieve software. Visie en inzicht in bedrijfsprocessen en het vermogen om dit naadloos te vertalen in een logische en intuïtief hanteerbare interface staan centraal.

Dankzij de diverse opleidingsmogelijkheden en de snelle service van onze helpdesk helpen wij u om uw software optimaal in gebruik te nemen. De Venice Software Development Kit (SDK) biedt u de bouwstenen aan om uw eigen uitbreidingen op Venice te schrijven of om uw eigen applicatie in realtime te koppelen met Venice.

Voor meer informatie ga naar www.unit4venice.be